Faciliteiten

Op Camping Bijela Uvala is er voor ieder wat wils. Kinderen worden in de zomermaanden vermaakt door een enthousiast animatie team. Op de verschillende sportvelden kunnen de kinderen en de jeugd hun energie kwijt. Hier kunnen zij onder andere voetballen, basketballen en volleyballen. In het hoogseizoen zal het animatie team ook verschillende sporttoernooien organiseren voor jong en oud. Op het zwembad complex vindt u drie ruime zwembaden waarvan er een pas is gebouwd. Natuurlijk is er ook een kinderbad voor de kleintjes op de camping. Ligbedden en parasols kunt u huren zodat u er altijd verzekerd van een ligstoel verzekerend bent.

De tijd van hun leven

Camping Bijela Uvala animatieDe kleintjes op de camping zullen elke dag vermaakt worden. Zij worden elke dag vermaakt door het animatie team in de ochtend uren tijdens de miniclub waar zij lekker kunnen tekenen en knutselen. Voor meer animatie moet u naar Zelena Laguna Resort gaan. Het animatie team van dit resort organiseert voor elke dag een leuk activiteiten programma voor jong en oud. In de avond kunt u genieten van verschillen live optredens of u kunt er in de avond uren heerlijk dansen. Op het strand kunt u ook verschillende leuke activiteiten ondernemen. Hier kunt u namelijk snorkelen, windsurfen, beachvolleyballen en waterfietsen huren.

Wi-Fi

Voor diegene die een smartphone, tablet of laptop hebben meegenomen op vakantie, kunnen gratis inloggen op het openbare Wifi netwerk van de camping. Bij de receptie heeft u de mogelijkheid om geld te pinnen met uw Nederlandse bankpas. De dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de minimarkt op de camping. Ook zit er een Lidl in de buurt als u op zoek bent naar een grotere supermarkt. Als u na een druk dagje sporten zin heeft om wat ontspanning kunt u zich laten masseren in de massagesalon op de camping. In de avond kunt u heerlijk genieten van verschillende Kroatische streek gerechten in diverse restaurants die u op Camping Bijela Uvala tegenkomt.