Restaurant en Bar

Voor leuke restaurants met culinaire hoogstaande gerechten hoeft u niet ver te zoeken. Camping Bijela Uvala beschikt namelijk over een aantal restaurants waar u en de kinderen heerlijk kunnen smullen. Ook is de camping voorzien van diverse barretjes waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. In Kroatië zijn naast typisch Europese gerechten grilgerechten ook zeer populair.  Vandaar dat de camping beschikt over haar eigen gril restaurants. Deze zijn alleen het hoogseizoen geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Doordat Camping BIjela Uvala direct aan de Adriatische zee ligt zult u veel visgerechten terug vinden op de menu kaarten.

Een hapje en een drankje

Camping BIjela Uvala restaurant aan water    Camping BIjela Uvala restaurant

Lokale specialiteiten

Kroatië beschikt over vele lokale specialiteiten. Zo zal u op en buiten de camping veel truffel gerechten tegenkomen. In de bossen van Istrië groeien namelijk veel zwarte en witte truffels. Op de menu kaarten zal u dit terug vinden in de vorm van fûzi. Dit gerecht bestaat uit pasta en truffels. Als u dit gerecht besteld raden wij u aan om er een glaasje Kroatische wijn erbij te drinken. Ook zal u andere traditionele lekkernijen op het menu terug vinden zoals Dalmatische ham, gepeperde Slavonische worstjes, schapenkaas en gepekelde sardientjes.

Op de camping zult u ook twee barretjes vinden. Bar Ivan is elke dag van 10.00 tot 24.00 uur geopend en bevindt zich in het centrum van de camping. Voor wat verfrissing tijdens het zwemmen in de zee kun u terecht bij Bar Bungy. Ook beschikt de camping over een lekkere snackbar die alleen in het hoog seizoen geopend is van 11.00 tot 23.00 uur en een traditionele pizzeria die ook alleen in het hoogseizoen is geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Buiten de camping zijn er ook genoeg mogelijkheden voor het dineren. Rij bijvoorbeeld naar Porec. Dit plaatsje heeft een levendig avond leven met gezellige terrasjes en barretjes.