Zwembadenpark

Camping Bijela Uvala is een top familie camping dat qua waterplezier veel te bieden heeft. Op het zwemcomplex vindt u 3 ruim opgezette zwembaden en een kinder zwembad waar de kleintjes lekker in kunnen poedelen. Terwijl de kinderen lekker spelen met hun leeftijdsgenootjes kunt u heerlijk van de Kroatische zon genieten aan de zijkant Van het zwembad. De ligbedden naast het zwembad moet u huren. Dit voorkomt dat mensen het bekende ‘handdoekje leggen’ ondernemen. Bent u toe om na het luieren in de iets wat actiever te ondernemen? Dan kunt u meedoen met Aquaerobic die zes keer per week door het animatie team wordt georganiseerd. Het dragen van een badmuts is niet verplicht op Camping Bijela Uvala.

Camping Bijela Uvala zwembad Camping Bijela Uvala zwembad

Water plezier op Camping Bijela Uvala

Voor meer waterplezier kunt u terecht bij de kiezel strand van de camping. Door de directe ligging van de camping aan de Adriatische zee hoeft u niet ver te lopen om het strand te bereiken. Het strand heeft de internationale erkenning van de blauwe vlag gekregen. Dit betekend dat het water schoon en veilig is. Op het strand vindt u diverse ligstoelen en parasols waar u tegen een betaling gebruik van kan maken. U heeft hier ook de mogelijkheid om diverse leuke watersporten te beoefenen. U kunt er bijvoorbeeld snorkelen, windsurfen en waterfietsen. Op het strand is er ook een veldje gecreëerd waar u kunt beachvolleyballen.

Volop genieten

Camping BIjela Uvala strand volleybalGeniet van de warme zomerse zon op het strand van Camping Bijela Uvala terwijl de kinderen lekker in het water spelen. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij ‘Bungy Bar’. Er worden regelmatig sporttoernooien, zoals strand volleybal en strand voetbal, georganiseerd op het strand van de camping. Als u tijdens uw vakantie bij het strand wilt gaan zwemmen raden wij aan om waterschoenen mee te nemen. Het strand bestaat namelijk uit kleine kiezels.